Bolea: Echipa de comunicare de la PAS se supără dacă cineva nu se informează de la ei

Cazul Natei Albot și drogurile depistate la ea în anul 2017 la Aeroport, au provocat scindări de opinii în PAS. După cum a informat portalul de știri Sinteza.ORG în această dimineață, unii oameni din PAS, precum Vladimir Bolea și Petru Frunze sunt foarte supărați de faptul că Nata Albot, care n-a avut relații directe cu PAS, se află în fața lor pe lista electorală, transmite sinteza.org.

Dat fiind faptul că după 36 de ore, candidatul PAS pentru funcția de deputat, Nata Albot, nu a venit cu nici o reacție, am contactat conducerea PAS, dar și deputați ai acestui partid, pentru a comenta situația ieșită din comun.

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, nu a dorit să ne răspundă la întrebări, scriind printr-un SMS că la moment nu poate vorbi și oferi declarații.

Singurul din PAS care ne-a oferit o reacție, este deputatul Vladimir Bolea. Acesta a refuzat să comenteze cazul Natei Albot și drogurile pe motiv că „nu vrea să apară senzații”.

„Eu cred că toate răspunsurile și nu numai la aceste întrebări, dar la toate care sunt de importanta, le puteți găsi pe pagina partidului. Noi avem o puternică echipă pe comunicare care se “supăra” dacă cineva nu se informează de la ei. Nu vreau să apară senzații după comentariul meu.”, a declarat Bolea pentru Sinteza.ORG.

Sinteza.ORG amintește că Gheorghe Cavcaliuc, președintele Partidului PACE ar fi declarat în cadrul unei emisiuni despre faptul că Nata Albot a fost prinsă la frontiera de pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 0,78 grame de marijuana. Totul s-a întâmplat în anul 2017. Acesta i-ar fi dat răgaz Natei Albot ca să iasă cu declarații și să se retragă de pe lista Partidului PAS.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.