Bloggerul Dragoș Galbur susține candidatura lui Vadim Brânzan la funcția de prim-ministru

Bloggerul Dragoș Galbur susține candidatura lui Vadim Brânzan la funcția de premier. Într-o postare pe Facebook, Galbur sugerează că Brânzan este unul dintre cei mai integri candidați din țara noastră.

„Cred că un bun candidat la funcția de premier, propus de Maia Sandu ar fi Vadim Brânzan, fost ministru al economiei și fiul regretatei Nadejda Brânzan, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, semnatară a Declarației de indepență și contributor la definitivarea Consituției Republicii Moldova.

Vadim Brânzan (45 de ani) este fizician și economist, a absolvit și administrarea afacerilor la Harvard și de la începutul anilor 2000 a trăit în SUA, lucrând pentru mai multe companii cu renume în domeniul finanțelor și investițiilor în New York și Miami. Este căsătorit și are 3 copii (asta-i mai mult relevant pentru electoratul lui Dodon).

Din toată istoria politică a Republicii Moldova, Vadim Brânzan cred că a fost unicul ministru multimilionar în $, care și-a declarat integral averea, proveniența veniturilor, conturile bancare, bunurile mobile și imobile din țară și de după hotare”, a scris Galbur.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.