Vicepreședinte al organizației de tineret a PDM: Valeriu Munteanu, oare nu tot binomul PAS-PPDA sunt simple unelte în mâna lui Țopa și Platon?

Fostul liberal Valeriu Munteanu, actualmente candidat al binomului PAS-PPDA la alegerile din 24 februarie, este acuzat de lipsă de sinceritate. Ion Harghel îi readuce aminte, într-o nouă ediție a emisiunii „Într-un „pas” bun”, de vremurile în care se declara adversar înverșunat al liderului PPDA, Andrei Năstase.

„Dvs de unde știți cum trăiesc moldovenii? De asta familia Dvs trăiește în Germania, pentru că aici în Moldova să nu se murdărească de noroi? Trebuie aici să stea la grădiniță, aici la școală, să bea apă de la robinet și abia eu atunci o să vă cred. Dar dacă Dvs sunteți cumva aici la „zarabotkă”, atunci eu nu vă cred. Eu cred că sunteți aici într-o misiune…”, declara, pe timpuri, Valeriu Munteanu.

Ion Harghel constată că opțiunile lui Valeriu Munteanu s-au schimbat în mod radical, în preajma alegerilor parlamentare din 24 februarie.

„Acum suntem în 2019, dle Munteanu, ce s-a schimbat la Andrei Năstase? Oare nu tot Maia Sandu și Andrei Năstase sunt simple unelte în mâna lui Țopa și Platon? Ori dvs și fără a citi conversațiile dintre Țopa și Platon cunoașteți foarte bine acest lucru. Și care este diferența dintre Țopa-Năstase și Ilan Șor? Și dacă acum spuneți că Șor ar fi pus mâna pe Aeroportul Chișinău, păi dvs în campania electorală pentru Chișinău spuneați că Andrei Năstase cu nașul său Țopa, în 2000, au supus AIR Moldova unui atac raider și au preluat 49% din acțiuni. Care este diferența dintre un raider și alt raider?”, se întreabă Ion Harghel.

Share this Post!

Related post

0 Comment