Blogger: Sandu și Nastase urmau să denunțe imediat orice alianță cu Dodon sau cu partidul acestuia, iar pasul doi trebuia să fie convocarea unor alegeri parlamentare anticipate

După aparițiile în spațiul public a filmulețului în care liderul informal al PSRM, Igor Dodon, recunoaște că primea lunar aproape 1 milion de dolari din partea Rusiei pentru socialiști, Maia Sandu și Andrei Năstase erau obligați să denunățe alianța cu acesta. Este opinia bloggerului Corneliu Gandrabur, într-un articol publicat astăzi, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

«Maia Sandu și Andrei Nastase urmau să denunțe imediat orice alianță cu Dodon sau cu partidul acestuia, iar pasul doi trebuia să fie convocarea unor alegeri parlamentare anticipate. Cu părere de rau, Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor să puna în practică experiena matură a politicii europene, dar se țin cu dinții de Dodon și de interesele Rusiei, ceea ce demonstrează că la noi nu se face politică, dar se fac planuri de acaparare a puterii prin orice mijloc posibil, fie acesta și finanțat sau în interesele Rusiei», scrie Gandrabur.
Bloggerul constată că Sandu și Năstase nu sunt pro-europeni și că fac politică anti-națională.
«În acest context, eu nu mai am vreo indoiala că Sandu și Nastase nu sunt pro-europeni și că nu fac politica pentru cetățenii acestei țări. Ei reprezintă anumite grupuri de interese, iar pentru realizarea angajamentelor sunt dispuși să lingă inclusiv papucii lui Putin, ceea ce a confirmat deja și Dimitrii Kozak, iar continuarea alianței cu Dodon este încă o proba incontestabilă», conchide Gandrabur. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.