Biblioteca Președinției Maiei Sandu va rămâne fără draperii, iar la etajele 6 și 7 nu vor apărea covoare în acest an

Nu a fost nici o eroare. Președinția intenționa să se înnoiască cu draperii și covoare noi. Despre aceasta scriu reporterii de la Sinteza.org, care fac trimitere la surse din cadrul Președinției.

“Covoarele urmau să fie așternute la etajele 6 și 7 din clădirea Președinției, pe care Maia Sandu a promis că o ceda unei universități ori unei biblioteci, dar n-a fost să fie. Iar draperiile – în bibliotecă, acolo unde s-a filmat recent Maia Sandu, îndemnând copiii să-i dedice poezii. Dar speriată de nemulțumirea societății, Maia Sandu s-a resemnat cu faptul că în acest an va trebui să pășească pe coridoarele goale de lângă biblioteca prezidențială și să lanseze concursuri poetice fără draperii”, menționează sursa.

Amintim că recent presa a scris că Președinția Maiei Sandu intenționează să cumpere covoare noi în sumă de aproape 200 de mii de lei. Informațiile se regăsesc în Planul de achiziții pentru anul 2021. Știrea a stârnit un val de nemulțumiri din partea cetățenilor, care așteptau acțiuni de îmbunătățire a vieții sociale, dar nu a condițiilor din palatul prezidențial. Pentru a calma spiritele, secretarul general al Aparatului Președintelui Maiei Sandu, Andrei Spînu, a venit cu o explicație halucinantă. Acesta a declarat că a fost eroare tehnică și că Președinția nu are de gând să cumpere covoare. Totuși, 200 de mii de lei vor fi cheltuiți pentru anumite achiziții, dar încă nu s-a decis pentru care, a spus Sînu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.