Bărbat dispărut în pădure: Rudele și autoritățile cer ajutorul cetățenilor

Operațiuni de amploare în pădurea din satul Rîșcova, raionul Criuleni. Zeci de polițiști, pompieri, dar și voluntari sunt în căutarea unui bărbat în vârstă de 68 de ani, care în seara de 01 octombrie s-ar fi dus la ciuperci și nu a mai revenit. La adresa redacției noastre s-au adresat rudele bărbatului dispărut, care ne-au relatat că în jurul orei 19.00, el s-ar fi pornit la strâns ciuperci, intenționând să se deplaseze în direcția lacului Roșu din zona pădurii.

După câteva ore, văzând că bărbatul nu se întoarce, rudele au început să-l apeleze încontinuu la telefon, însă acesta nu a răspuns. Prin urmare, cei apropiați s-au adresat la poliție, care, de comun cu pompierii și cu zeci de săteni au creat grupuri de căutare și au început să cutreiere pădurea.

Căutările continuă și în ziua de 2 octombrie, la fel, fiind implicați oameni ai legii și voluntari, însă, până la această oră, operațiunile nu au dat rezultate. Bărbatul pe nume Ion Băluțel, are corpolența medie, părul cărunt și ochii căprui. Când a fost văzut ultima dată purta o geacă și pantaloni de culoare neagră.

Bărbatul poartă ochelari de vedere și se deplasează cu ajutorul unui baston. În context, persoanele care au recunoscut persoana din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 050 880.

Orice informație poate fi utilă.

sursa

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.