Aurelia Peru critică dur decizia președintelui Maia Sandu de a-l desemna pe Igor Grosu în funcția de premier: Ceea ce face este ”improvizație”

Politologul Aurelia Peru critică dur decizia președintelui Maia Sandu de a-l desemna pe Igor Grosu în funcția de premier. Doctorul în politologie susține că ceea ce face Sandu este ”improvizație”, iar pe cei care insistă pe anticipate la vară îi invită să stea la căpătâiul unui pacient care se sufocă de COVID.

”Din zona Președinției, pare-se, din nou improvizații. Cine vrea cu tot dinadinsul anticipate în vara cu agitație electorală în primăvara, să stea o noapte la capul unui muribund asfixiat de Covid. Daca raționalul nu este pentru toți, trec la emotiv. Poate pas cu pas ajunge la cei afectați de virusul puterii politice”, a scris politologul.

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat aseară la NTV Moldova că alegerile anticipate în mai-iunie, așa cum vrea Maia Sandu, sunt un genocid față de cetățeni. Igor Dodon a afirmat că PSRM este dispus să identifice soluții la criza politică, dar nu cu prețul vieților omenești.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.