(AUDIO) Usatîi îi povestește unui prieten că în 2016 Sandu s-a întâlnit cu Șor: “Fără Plahotniuc asta nu se putea întâmpla”

Maia Sandu s-a întâlnit cu Ilan Șor, într-o noapte din 2016. Despre aceasta primarul de Bălți, Renato Usatîi, i-a povestit prietenului său Nicolae Țîpovici, în timpul unei convorbiri la telefon. Înregistrarea audio a fost publicată, astăzi, pe unele canale de Telegram.

Totodată, sursele au publicat și imagini video de la întrevederea despre care vorbește Usatîi. În aceste imagini apare o femei, care seamănă leit cu Maia Sandu, aceasta iese dintr-un automobil care îi aparținea lui Ilan Șor și se îndreaptă spre automobilul său, Toyota de culoare sură. Acest autovehicul Maia Sandu l-a trecut în toate declarațiile sale de avere, totodată, mașina apare într-un clip video cu Maia Sandu, în timpul campaniei electorale din 2020.

Usatîi îi spune lui Țîpovici că din informațiile pe care le deține, imaginile sunt veridice și Maia Sandu s-a întâlnit cu Ilan Șor. Usatîi precizează că această întrevedere nu putea să aibă loc fără consimțământul lui Vlad Plahotniuc. Usatîi consideră că Șor îi dădea bani Maiei Sandu, iar în timpul convorbirii în loc de cuvântul bani folosește jargonul „воздух” (aer).

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.