Atenție călători: Anumite rute de transport public pot atesta întârzieri

Regia Transport Electric informează călătorii că pe parcursul zilei de astăzi, 17 septembrie, se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări ale anumitor rute de transport public la indicația agenților de patrulare.

Potrivit RTEC, măsura este luată de Poliție, în contextul desfășurării celei de-a V-a ediții a Conferinței ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Moldova (MPP), la care vor participa demnitari străini, ambasadori acreditați și alți Înalți Oaspeți din 38 de țări și 20 de organizații internaționale, care vor vizita instituțiile de stat ale Republicii Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la Știri.md.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau alta puteți apela:

Linia Fierbinte RTEC – 022 204 205

Dispeceratul PUA – 022 837 317

Amintim că țara noastră găzduiește astăzi, 17 septembrie, cea de-a cincea ediție a Platformei de Parteneriat pentru Moldova, inițiată de România, Germania și Franța.

Evenimentul se va desfășura sub patronajul prim-ministrului Dorin Recean și va reuni peste 65 de delegați – miniștri, viceminiștri, secretari de stat ai Ministerelor de Externe din statele partenere, reprezentanți ai corpului diplomatic și ai organizațiilor internaționale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.