Artiștii rămân una dintre metodele de promovare a partidelor politice

Suntem în plină campanie electorală, pe 24 februarie vor avea loc alegeri parlamentare, iar partidele politice și candidații pe circumscripții caută cele mai bune metode de promovare. Artiștii rămân una dintre metodele de promovare care pot da roade, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ea.md.

Mai mulți interpreți de la noi și-au exprimat deschis susținerea pentru unele partide sau candidați. Iată-i pe cei mai cunoscuți.

Menționăm că cei mai mulți susțin partidul democrat sau candidații acestui partid.

Nicu Țărnă și Dana Markitan îl susțin de Chiril Gaburici la alegerile din 24 februarie. C

Nicu Țărnă și Dana Markitan îl susțin de Chiril Gaburici la alegerile din 24 februarie. Cei doi au postat câte un clip video pe o rețelele sociale, în care îi mulțumesc oficialului pentru implicare, responsabilitate, dar și pentru că a susținut tinerele talente din Republica Moldova.

Interpretul de muzică populară Nicolae Glib și-a exprimat susținerea pentru Monica Babuc.

„Dragi prieteni, pe 24 februarie, vă îndemn să alegeți oameni în care credeți cu adevărat. Eu o susțin pe doamna Monica Babuc, pe care o cunosc personal și pe care o știu drept un om de cuvânt și de nădejde”, a scris Glib pe Facebook.

Iurie Sadovnic la fel o susține pe Babuc la alegerile din 24 februarie.

Natalia Gordienko a publicat ieri un mesaj prin care la fel o susține pe Monica Babuc.

„Duminică sunt alegerile parlamentare. Indiferent din ce localitate sunteți, vă îndemn mergeți și să puneți ștampila pe cei care au făcut lucruri frumoase în țară și care vor continua să facă. Susțin Monica Babuc și Partidul Democrat!”

Nicolae Botgros îl susține pe Pavel Filip în circumscripția nr. 20 de la Strășeni, acolo unde premierul va candida. Artistul, alături de alți interpreți de la noi, a participat la Forumul PD, organizat de democrați pentru a-l susține oficial pe Filip.

La eveniment au participat mai multi artiști printre care Eugen Doga, Maria Stoianov și Nicolae Botgros.

Ieri și artistul Constantin Moscovici a apărut într-un filmuleț pe pagina de facebook a partidului democrat în care își exprimă susținerea pentru alegerile din această duminică.

Pe de altă parte sunt și artiștii care cântă la concertele organizate de partidele politice. Anastasia Lazariuc a cântat la mai multe concerte organizate de partidul ȘOR pentru diaspora din Italia, alături de artistă a fost și interpretul Gheorghe Țopa.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.