Anunţ bombă făcut de Conor McGregor: Războiul cu Nurmagomedov nu a luat sfârşit

Fostul luptător MMA Conor McGregor (30 de ani) susţine că războiul său cu rusul Khabib Nurmagomedov nu s-a sfârşit, cu toate că irlandezul îşi anunţase retragerea în urmă cu două luni, transmite stiridinmoldova.md.

McGregor susţine că rivalul său din UFC, de care a fost învins în octombrie anul trecut, se fereşte de al doilea meci.

„La urma urmei, eu am fost cel care a trimis ultima lovitură a serii, chiar în faţa fratelui lui Khabib. Aşa că, totuşi, chiar dacă meciul nu mi-a aparţinut, lupta a fost a mea.

Credeţi-mă când vă spun: acest război nu s-a încheiat. Dacă această luptă nu mai are loc încă o dată, este din cauza lor. Ei fug. Eu sunt aici pentru a lupta, pentru revanşă”, a declarat Conor McGregor, citat de Daily Mail.

Rusul Khabib Nurmagomedov l-a învins, în 6 octombrie, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor, partida fiind urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori. Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Incidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor. Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia.

McGregor are 21 de victorii (18 KO) şi patru înfrângeri în UFC, in timp Khabib Nurmagomedov (30 de ani) este neînvins, după 27 de meciuri disputate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.