Andrei Năstase spune că PAS a distrus blocul ACUM

Blocul ACUM a fost distrus de către Partidul Acțiune și Solidaritate. Declarația aparține liderului PPDA, Andrei Năstase, și a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a patra, de la postul de televiziune N 4. Totodată, Andrei Năstase a precizat că PAS și PPDA nu vor mai face parte din același proiect politic, la viitoarele alegeri.

“Decizia de a nu mai fi împreună nu aparține Platforme DA. Nimic nu se face cu de-a sila. Atât timp cât colegii noștri au declarat că merg pe cont propriu, este dreptul lor. Noi credem însă, că mai presus decât reputația noastră personală, de partid, rămân în continuare interesele cetățenilor.”

Totodată, Andrei Năstase a declarat că în acest an nu se va retrage în favoarea Maiei Sandu, iar acest lucru i-a fost spus Ambasadorului Statelor Unite de la Chișinău.

“Nimic nu mă recomandă să mă retrag din cursa prezidențială și fac acest angajament: nu mă voi retrage din cursa prezidențială, pentru că am încredere că doar așa putem schimba lucrurile în Republica Moldova, nu mai fac ce am făcut în 2016, crezând că un candidat comun ar fi cel mai bun”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.