Andrei Năstase se bagă ca musca în laptele procurorilor ruși: Are miros bun la bani!

„Andrei Năstase se bagă ca musca în laptele procurorilor ruși! Dacă are miros bun la bani, să găsească mai întâi miliardele noastre, de ce nu le-a găsit până acum, căci îs luate de la gura poporului!”, scrie Ziarul Naţional, într-un material publicat astăzi, tranmsite stiridinmoldova.md.

Autorul remarcă faptul că liderul PPDA s-a apucat să găsească miliardele rușilor, care, oricum, aveau să meargă pe tancuri și rachete sau pentru solda mercenarilor separatiști.

„În loc să se mândrescă cu faptul că avem și noi un brand autohton recunoscut internațional, el aruncă cu pietre în capra lui Plahotniuc, ca s-o ucidă. Plahotniuc trebuie lăudat că diminuează capacitatea militară a rușilor, iar Năstase îl trădează, e o lichea, o slugă a imperialiștilor ruși!”, mai scriu cei la Ziarul Naţional.

„Stop, stop, dacă îl supărăm, el se întoarce în Germania și ne-am pierdut! El luptă zi și noapte pentru libertatea presei, pentru a ne da țara înapoi, se jertfește infernal pentru că iubește mult acest popor și această țară și nu-i așa de simplu precum i se pare lui Sergiu Mocanu! Ca și calul, salvatorul de dar nu se caută la dinți”, conchide Ion Buraga în articolul satiric publicat de Ziarul Național.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.