Andrei Nastas e clona lansată chiar de Andrei Năstase pentru a se promova în alegeri

Un detaliu observat de echipa Pro TV care a încercat să dea de Andrei Nastas, clona candidatului binomului PAS-DA în circumscripția 33, este chiar proiectul lui Andrei Năstase. Jurnaliștii de la Pro TV au mers la Universitatea de Educație Fizică din Capitală, unde „independentul” Andrei Nastas, este lector.

Deși liderul PPDA, Andrei Năstase, îl acuză că ar veni mai degrabă să-i fure voturile, în oficiul administrației facultății, dar și pe hol jurnaliștii au observat calendare cu sigla blocului electoral ACUM. Totodată, conducerea instituției nu a putut explica cine a lipit aceste calendare.

Amintim că, potrivit surselor din anturajul finului de cununie al lui Victor Țopa, clona Andrei Nastas este o făcătură a lui Andrei Năstase, ca să-l ajute să apară în ochii opiniei publice ca victimă a guvernării. Proiectul clonei a fost pregătit din timp și este administrat de fratele mai mare al lui Andrei Năstase, Vasile. Recent Vasile Năstase și Andrei Nastas, pe care nimeni nu-l poate găsi, au fost văzuți într-un local din strada Dokuceaev, din cartierul Telecentru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.