Analist politic: Neînțelegerile dintre Maia Sandu și Andrei Năstase sunt tot mai vizibile

Neînțelegerile dintre Maia Sandu și Andrei Năstase sunt tot mai vizibile. Totodată, este clar că există destule motive pentru ca cei doi lideri să se certe. Unul dintre acestea este faptul că Maia Sandu l-a lăsat pe Năstase fără funcție înaltă în stat, după ce a cedat puterea. De această părere este analistul politic Victor Borșevici, care și-a expus opinia pentru portalul enews.md.

„Fiecare dintre cei doi lideri au primit partea sa de putere. Însă, la doar câteva luni de activitate, Sandu și-a dat seama că nu face față la guvernare, echipa ei cu Universitatea Oxford nu îndeplinește cerințele cetățenilor. Atunci instinctul de politician a făcut-o pe Maia Sandu să renunțe la putere pentru a nu pierde din popularitate. Această decizie, pentru Năstase, a fost o lovitură grea”, explică Borșevici.

Analistul nu exclude că adevăratul război dintre cei doi se va da la prezidențiale. Totodată, Borșevici crede că Occidentul se va implica în aceste dezbateri, pentru că s-au alocat fonduri considerabile în aceste proiecte politice și acum se așteaptă rezultate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.