Analist politic: Maia iubește copiii atât de tare, încât a fost capabilă să-i lase pe drumuri lichidând internatele

Codul Maiei Sandu este unul aberant și plin de minciuni. De această părere este analistul politic Vitali Catană, care a venit cu mai multe explicații.

„De exemplu, la punctul trei ea vorbește despre ”iubirea și cinstea pentru oameni”. Aproape că te înduioșează… E ușor să spui asemenea chestii atunci când îți cere misiunea, dat fiind că declarația de dragoste nu se pretează la verificarea prin testare. Ba nu, se poate. Maia iubește copiii atât de tare, încât a fost capabilă să-i lase pe drumuri lichidând internatele pentru copii aflați în dificultate”, a scris Catană într-o postare pe Facebook.

Totodată, analistul aduce și un șir de exemple concludente, când lidera PAS a mințit.

“(1) A declarat în fața mulțimii de oameni că este mândră să devină membru PLDM, existând și imagini video, ca apoi să mintă că nu a fost membru PLDM. (2) A mințit că a fost otrăvită cu mercur. Vă amintiți? (3) A mințit că nu va face alianță cu PSRM și a făcut. A mințit că după realizarea ”dezoligarhizării” nu va face alianță cu PSRM și iarăși a făcut. Au fost și alte minciuni la vedere, dar ne amintim și de minciunile mai ”sofisticate”, cum ar fi, de exemplu, (4) să spună fiind în opoziție că guvernarea fură vreo 30% din prețul la energia electrică, iar când a venit la putere să spună că prețul trebuie să crească cu 20% pentru că a fost diminuat în mod artificial de fosta guvernare. (5) Sau să spună că guvernarea anterioară fura în fiecare zi câte 20 milioane și să mai spună în același timp că a oprit furtul, dar tot nu are bani la buget”, a mai scris Catană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.