Analist politic, despre Guvernul PAS: Va fi cum a mai fost, plus un jilț cărat de Maia Sandu după ea

Analiștii politici sunt de părerea că schimbările promise de noua guvernare se amână, și asta pentru că echipa PAS este formată din vechea echipă PLDM, care a suportat un eșec major în trecut. Astfel, analistul Vitali Catană a scris într-o postare pe Facebook că “va fi cum a mai fost, plus un jilț cărat de Maia Sandu după ea”.

“Nu va fi nimic nou sau diferit, căci nu te poți aștepta de la niște personaje infantile, crescute în țarcul lui Filat, să gestioneze nici măcar chestiuni elementare, dar să mai și realizeze fapte demne de admirat. Este suficient să ne amintim cu ce s-au remarcat Maia Sandu și fruntașii PAS în funcțiile deținute anterior ca să ne convingem că așa este. Milioane și bogății nejustificate, offshore-uri și Porsche-uri pentru fiecare cap de PAS-ist, asta da. Realizări utile oamenilor, zero”, mai spune Catană.

Analistul politic își argumentează opinia prin faptul că Maia Sandu și PAS au mai avut o încercare de a guverna țara, în 2019.

“Cât a fost Prim-ministru Maia Sandu a crescut prețurile la produsele și serviciile de bază prestate cetățenilor, a crescut taxele și impozitele, l-a eliberat din închisoare pe Filat și cam atât. Maia Sandu n-a fost nici măcar în stare să organizeze și să-și asume rezultatele propriilor concursuri de angajare sau numire în funcțiile înalte ale statului. A subminat deciziile Comisiilor de concurs pe care le-a format ea însăși și colegii ei din PAS”, spune Catană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.