Ana Guțu va fi vocea Unirii în Parlamentul de la Chişinău

Va fi vocea Unirii în Parlamentul de la Chişinău. Asta promite candidatul Partidului Unităţii Naţionale, Ana Guţu la fotoliul de deputat pe circumscripţia 17, Nisporeni. Afirmaţia a fost făcută în cadrul dezbaterilor de la Moldova 1. Ana Guţu susţine că dacă va ajunge în Legislativ nu va face coaliţie cu niciun partid şi va fi deputat din partea PUN, transmite stiridinmoldova.md cu referire la trm.md.

Mai mult, candidata PUN spune că deşi conjunctura din actualul Parlament nu îi va permite să voteze proiecte ce ţin de unire, ea va continua să insiste pe acest deziderat. Ana Guţu spune că va vota pentru toate proiectele sociale propuse de ceilalţi colegi.

„Voi fi vocea Unirii în Parlamentul Republicii Moldova, fiindcă Partidul Unităţii Naţionale şi eu Ana Guţu pledez pentru Moldovei cu România ca fiind unica posibilitate de a ne regăsi cu toţii în spaţiul nostru civilizaţional european şi românesc. Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă viaţă decentă pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova indiferent de apartenenţa etnică, religioasă”, a spus candidata PUN Ana Guţu.

Pe 20 octombrie vor avea loc alegeri noi în Parlamentul Republicii Moldova pe patru circumscripţii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.