Ambasadorul Hogan și-a exprimat speranța că autoritățile responsabile vor asigura un proces electoral liber și onest

Premierul Ion Chicu se arată îngrijorat de faptul că în ajunul alegerilor prezidențiale, unii concurenți electorali atacă nejustificat Comisia Electorală Centrală. În cadrul unor discuții cu ambasadorul SUA Dereck J. Hogan, șeful cabinetului de miniștri a atras atenția asupra insinuărilor nefondate despre eventuale tentative de fraudare a alegerilor.

Totodată, în contextul perioadei electorale, prim-ministrul a menționat că Guvernul se concentrează pe asigurarea unui proces electoral transparent și democratic, cu menținerea măsurilor sanitare și de distanțare socială conform practicilor și standardelor internaționale. Ambasadorul Hogan, la rândul său, și-a exprimat speranța că autoritățile responsabile vor asigura un proces electoral liber și onest în urma căruia va fi respectată voința cetățenilor

Oficialii au făcut un schimb de păreri despre situația din țară, dat fiind faptul că pandemia a generat numeroase provocări în toate domeniile vieții, mai ales în sănătate, educație și economie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.