Alt partid politic spune că anticipatele sunt singura soluție pentru criza politică din țară

Frontul Salvării Moldovei declară, într-un comunicat de presă, că alegerile parlamentare anticipate sunt unica soluție de rezolvare a crizei politice și de revenire la normalitate a instituțiilor statului, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

De asemenea, formațiunea susține că organele abilitate să verifice foarte minuțios sursele de finanțare ale partidelor politice pentru a crea condiții egale de participare în scrutinul parlamentar din septembrie a tuturor participanților.

«În lumina ultimelor evenimente din R.Moldova constatăm cu îngrijorare că în ciuda existenței unei hotărîri irevocabile a Curții Constituționale, a fost efectuată o tentativă de legiferare a unui grup criminal organizat , Partidul Socialistilor si Igor Dodon, finanțați din surse obscure, care au drept scop destabilizarea sistemului politic în favoarea Federației Ruse. În ciuda faptului apariției în spațiul public a informațiilor si probelor video care concret il acuză pe Igor Dodon de trădare de patrie , Maia Sandu si Andrei Nastase continuă să facă jocul Moscovei dublînd împreună cu Socialiștii puterea și instituțiile statului», se spun în comunicatul FSM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.