Alexis Sanchez, comparat cu Lena Headey pentru că „este plătit să nu facă nimic”

Starul lui Manchester United, Alexis Sanchez, a fost comparat cu Cersei Lannister din celebrul serial Game of Thrones, pentru că „este plătit să nu facă nimic”, transmite stiridinmoldova.md.

Userii de pe rețelele de socializare au găsit asemănări între Lena Headey și Alexis Sanchez, după ce actrița a fost plătită cu 1 milion de dolari pe episod pentru a „sta la fereastră și a bea un pahar cu vin”.

Conform ultimelor informații, aceasta este suma primită de Lena Headey pentru fiecare din cele 6 episoade al ultimului sezon din Game of Thrones. Fanii de pe rețelele sociale au făcut glume pe această temă și au comparat-o pe actriță cu Alexis Sanchez, care a înscris un singur gol în acest sezon din Premier League pentru Manchester United.

Jurnalistul Ronan Murphy a descris-o pe Headey ca fiind „Alexis Sanchez al televiziunii”. Reacțiile vin după un sezon mizerabil al chilianului pe Old Trafford.

Alexis Sanchez le-a cerut scuze fanilor lui United pentru evoluțiile din acest sezon și a afirmat că accidentările au făcut ca randamentul său să nu fie cel așteptat.

Salariul lui Alexis Sanchez este de 26 de milioane de lire sterline pe an, iar chilianul mai are contract cu Man. United încă 3 ani. Englezii mai scriu că gruparea de pe Old Trafford este „disperată să scape de el”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.