Alexei Lungu cere transparență în cheltuirea fondurilor din operațiunea Alina Spătaru

Într-un interviu recent acordat în cadrul emisiunii “Puterea a Patra”, primarul interimar al municipiului Orhei, Alexei Lungu, a adus în discuție operațiunea desfășurată de Alina Spătaru. Lungu a susținut că Alina Spătaru a încercat să “dreagă busuiocul” după o presupusă înțelegere cu Ilan Șor, dar a subliniat că nu o cunoaște personal și a descris figura acesteia drept stranie.

În timpul interviului, Lungu a evidențiat că Alina Spătaru a devenit o figură politică, dar a ridicat întrebări cu privire la impactul ei în sfera politică. El a sugerat că aceasta a contribuit la discreditarea Mișcării Politice de Dreapta din Republica Moldova și a exprimat îngrijorarea că astfel de acțiuni pot afecta încrederea în partidele de dreapta, în special în contextul confruntării cu PAS.

Primarul interimar a menționat și plecarea unor membri din ALDE.

“Aceste acțiuni au determinat o dezamăgire generală în rândul populației, mulți membri părăsind ALDE  din acest motiv.” menționează Alexei Lungu.

Acesta a solicitat transparență și a cerut ca Alina Spătaru să demonstreze cum au fost cheltuiți banii.

“Să demonstreze, să ne arate ce a făcut cu acești bani. O operațiune de un milion și jumatate mi se pare foarte și foarte scumpă.” susține Lungu.

În concluzie, declarațiile lui Alexei Lungu au ridicat întrebări cu privire la operațiunea Alina Spătaru și la impactul acesteia asupra peisajului politic din Republica Moldova, subliniind necesitatea unei analize mai atente a cheltuirii fondurilor în acest context.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.