Alexandr Slusari atacă autorii sondajului pro-Maia Sandu: Mercenarilor se dedică

Alexandr Slusari, unul dintre liderii Platformei DA, a venit cu acuzații dure la adresa PAS și a organizației WatchDog. Deputatul i-a acuzat de manipulări crase prin sondaje de opinie.

„Mercenarilor cu sondaje se dedică un mesaj succint. Înțeleg că nu vă place Platforma DA ca un partid anti-sistem, născut în stradă. Nu agreați faptul că la Andrei Năstase nimeni nu are cheiță. Nici din Est, nici din Vest.

Am tăcut toată campania electorală în speranța că voi, totuși, aveți un gram de rațiune. Însă, acum voi, în războiul hibrid contra noastră, prin manipulări crase cu sondaje, ați depășit toate liniile roșii. Mulți din voi cunosc că realitatea în teritoriu este cu totul alta”, a scris Slusari pe Facebook, după ce WatchDog a prezentat un sondaj în care o declară pe Maia Sandu favorit la alegerile prezidențiale.

Totodată, Slusari le transmite un mesaj și foștilor colegi de alianță, numindu-i

„oameni care fără granturi politice își pierd rostul în viață și nu sunt capabili pentru nimic altceva”.

Chiar dacă Alexandr Slusari în postare nu dă nici un nume, reprezentantul organizației WatchDog Valeriu Pașa a reacționat imediat și i-a sugerat lui Slusari să nu se sfiască să îl tag-uiască.

Amintim că recent în presă au apărut informații despre ONG-urile și experții, care sunt plătiți din exterior pentru a o promova pe Maia Sandu la funcția de președinte al Republicii Moldova. În lisată se regăsește și organizația WatchDog cu Valeriu Pașa.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.