Alex Rodriguez a avut mesaj pentru aniversarea lui Jennifer Lopez

Alex Rodriguez ne demonstrează încă o dată că știe să facă cele mai frumoase surprize pentru aniversările logodnicei sale, Jennifer Lopez, transmite stiridinmoldova.md.

Pentru a marca aniversarea de 50 de ani a logodnicei sale, Alex Rodriguez a pregătit un clip video special, format din numeroase imagini și video-uri din momente petrecute împreună, clip postat pe Instagram.

Pe fundal se aude melodia lui Billy Joel, „This is the Time”, iar Alex vorbește despre cât de mult înseamnă Jennifer Lopez pentru el.

„Hei iubito, voiam doar să îți urez ‘la mulți ani’. De când suntem împreună m-ai făcut să mă simt de parcă în fiecre zi este ziua mea. Îți mulțumesc pentru pasiune și energie și inspirație și dorința ta de a fi cea mai bună în orice faci. Ești pur și simplu cel mai bun partener în viață, cea mai bună fiică, cea mai bună mamă, cea mai bună artistă. Te iubim, fanii tăi te iubesc, copiii tăi te iubesc și eu te iubesc. Să facem această aniversare să fie una specială”, a spus Alex Rodriguez în clipul video emoționant.

Reacția lui Jennifer Lopez nu a întârziat să apară, ea lăsând un comentariu la această postare. „Plâng. Iubesc viața noastră… te iubesc atât de mult… îți multumesc…”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în luna martie a acestui an, după o relație de 2 ani. În această perioadă ei au publicat mereu imagini împreună, iar declarațiile de dragoste pe care și le-au făcut de-a lungul timpului ne-au emoționat de fiecare dată.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.