Aleșii locali au semnat o declarație în susținerea candidatului independent Igor Dodon

Mai mult de jumătate din primarii din republică și două treimi din președinții de raioane au semnat o declarație în susținerea candidatului independent, Igor Dodon. Aleșii locali reprezintă satele și orașele, în care locuiesc peste 70 la sută din populația Republicii Moldova.

Semnatarii fac parte din diferite partide politice, iar mulți sunt primari independenți. Printre semnatari sunt aleși din partea PSRM, PDM, Partidul Șor, PCRM, Partidul Nostru, PLDM. Declarația de susținere a lui Igor Dodon a fost semnată și de către 9 primari aleși pe lista Blocului ACUM DA-PAS.

Aleșii locali evidențiază multe lucruri bune pe care le pot pierde oamenii din comunitățile lor și din țară, dacă se schimbă președintele țării. Semnatarii documentului insistă pe păstrarea politicii externe echilibrate, pentru ca producătorii moldoveni să-și poată exporta marfa atât pe piața din Rusia, cât și pe cea Europeană. De asemenea, aleșii locali subliniază importanța apărării și păstrării valorilor și tradițiilor noastre, păstrarea păcii interetnice. Toate aceste lucruri pot fi garantate doar de către Igor Dodon în calitate de președinte al țării.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.