Alegătorii din diaspora transportați organizat cu autobuze la secțiile de votare. Igor Dodon are dovezi

Igor Dodon a declarat, în această seară la postul de televiziune NTV Moldova, că dispune de dovezi că alegătorii din diasporă au fost transportați organizat la secțiile de votare. Candidatul la funcția de președinte al țării susține că în turul întâi de scrutin a fost o surpriză participarea masivă a diasporei la alegeri în condițiile pandemiei și în comparație cu scrutinele precedente.

”Noi avem tot mai multe semnale că acolo s-a organizat transport, autobuze care au adus oamenii la secțiile de votare. Cei care acum încearcă să vorbească despre Transnistria că au adus oamenii, să se uite în ograda sa. (…) Oare de la sute de km diaspora a venit așa pur și simplu să voteze pe condiții de pandemie?”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a mai spus că anume votul din diasporă i-a permis oponentului său să meargă cu câteva procente în față, dar în turul doi se va demonstra că eșichierul alegătorilor pe stânga este net superior celui de dreapta.

Candidatul la funcția de președinte al țării a mai menționat că primul tur a demonstrat că nu au fost admise fraudări ale rezultatelor alegerilor din partea autorităților, așa cum declarau oponenții de pe dreapta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.