Alaiba individul care liniștea populația și spunea că „La BEM totul va fi bine” este candidatul blocului ACUM la funcția de președinte al Parlamentului

Dumitru Alaiba, fostul cosilier al lui Vlad Filat, omul care ținea de aproape toate subiectele legate de jefuirea Băncii de Economii, este candidatul discutat al Blocului ACUM la funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la gandrabur.net.

Cei care l-au propus spre discuții în cadrul formațiunii susțin că Alaiba este reprezentant al societății civile (grupul Guguță) și urmează a fi susținut necondiționat în fruntea Legislativului.

Însă, unele surse mi-au spus că nu toți din ACUM susțin această candidatură și nu vor să accepte. Cei din DA sunt categoric impotrivă și deja încep să spună că Maia Sandu vrea prea multe și o funcție prea importantă.

Soarta lui Alaiba se va decide azi la ședința celor din bloc. Deja o să vedem după culoarea fumului, de cânepă, dacă propunerea a trecut sau dacă a trecut o altă candidatură.

Dacă este să răsfoim istoria, nu trebuie să uităm că anume Alaiba este individul care liniștea populația și spunea că „La BEM totul va fi bine”. Dar nu a fost bine, iar șeful lui a jefuit principala bancă a Moldovei, din acei bani fiind finanțată și o parte din presa de la Chișinău și partidul Maiei Sandu.

În mediul online circula informația, precum că Alaiba consuma iarbă veselă și un consumator înrăit de alcool.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.