Activistul Valeriu Pașa îl acuză pe Iulian Chifu că este exponentul intereselor lui Plahotniuc

Analistul politic de la București, Iulian Chifu, este acuzat de faptul că ar reprezenta interesele oligarhului Vlad Plahotniuc, refugiat peste hotarele țării. Atacul frontal vine din partea activistului civic Valeriu Pașa, care spune direct că Chifu ar fi sponsorizat de beneficiarul principal al furtului miliardului din băncile moldovenești.

“Dl Chifu, care nu se reprezintă decât pe sine și sponsorul său – Plahotniuc, a rezolvat toate. Și pe Andrei Năstase l-a demis și ”trimis” la procuratura generală (nu i-a lămurit nimeni că schimbarea procurorului șef este mai imposibilă decât a președintelui de țară) și deja a și găsit alt președinte pentru Platforma DA. Unul prin care să o măgulească pe Maia Sandu – adică ”cuminte”, scrie Valeriu Pașa.

Activistul mai spune că Plahotniuc, prin intermediul lui Iulian Chifu, îi oferă liderei PAS, Maia Sandu, aluzia preluării șefiei Guvernului.

“Și Maiei Sandu îi mai oferă un ”cadou” – aluzia preluării șefiei guvernului. Iar prostituatele politice devin ca prin minune ”politicieni pragmatici din circumscripții”, conchide Valeriu Pașa.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.