Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Act de vandalism față de PDM, panouri vandalizate - Știri din Moldova

Act de vandalism față de PDM, panouri vandalizate

Mai multe panouri electorale ale Partidului Democrat din Moldova (PDM) din Hâncești au vandalizate. Potrivit unei postări de pe Facebook a organizației teritoriale Hâncești a formațiunii, incidentul s-a produs pe strada Chișinău din oraș. Totodată, PDM condamnă cu fermitate acest act de vandalism și amintește că a cerut în repetate rânduri tuturor partidelor să ducă o campanie electorală corectă şi civilizată, într-o atmosferă de calm şi de respectare a legii, transmite stiridinmoldova cu referire la hotnews.md.

„Din păcate, opoziția refuză în continuare. În momentul de față, poliția investighează cazul și vinovații vor fi trași la răspundere. Totodată, vom atenționa și observatorii naționali și internaționali despre aceste acte de agresiune”, se mai arată în postarea Organizației Teritoriale Hâncești a PDM.

Recent, mașina familiei candidatului PDM din circumscripția nr.10 (Bălți), Serghei Iordan, a fost incendiată. Iordan crede că incidentul a fost pus la cale de către oponenții săi politici.

Partidul Democrat din Moldova denunţă categoric violenţa de campanie care a avut loc în municipiul Bălţi în noaptea de luni spre marţi, când a fost incendiată maşina lui Maxim Iordan – fiul candidatului PDM pentru circumscripţia nr. 10, Serghei Iordan.

În context, Partidul Democrat din Moldova a condamnat toate agresiunile de campanie din ultimul timp.

„Orice acte de agresiune în contextul campaniei electorale sunt total reprobabile şi trebuie cercetate rapid de către organele de poliţie, iar cei vinovaţi trebuie aflaţi şi traşi la răspundere”, se arată într-un comunicat al PDM.

În acelaşi timp, democrații au cerut tuturor partidelor şi candidaţilor să ducă o campanie electorală corectă şi civilizată, abţinându-se de la orice acte agresive, de la orice discursuri bazate pe ură, precum şi de la orice acuzaţii nefondate la adresa celorlalţi competitori.

Share this Post!

Related post

0 Comment