În luna octombrie, sute de familii vor primi cheile locuințelor din complexul locativ „Palmieri și Stele”.

Ruslan Vasiliev, administratorul complexului locativ cultural-social, a anunțat că lucrările la primul bloc sunt aproape finalizate, iar în luna octombrie, 430 de familii își vor primi apartamentele. De asemenea, el a menționat că un al doilea bloc va găzdui 152 de familii și că, în ciuda dificultăților întâmpinate din cauza litigiilor, lucrările de construcție au fost reluate cu succes.

Ruslan Vasiliev, administratorul complexului locativ „Palmieri și Stele,” a anunțat că lucrările la primul bloc al complexului sunt în stadiu avansat, urmând ca, conform programului, proprietarii să primească cheile apartamentelor în luna octombrie.

Vasiliev a subliniat că scopul principal al proiectului este ca locatarii să se bucure de locuințele lor. De asemenea, el a menționat că procesul de construcție a fost marcat de dificultăți semnificative, inclusiv litigii, dar, în cele din urmă, lucrările au fost reluate și toate familiile își vor primi apartamentele cumpărate.

În plus, administratorul a exprimat optimism că, cu o certitudine de 95%, lucrările la cel de-al doilea bloc vor începe în primăvară.

O altă veste bună adusă de Vasiliev este că toate spațiile comerciale din incinta complexului au fost deja achiziționate de agenți economici, ceea ce va oferi locatarilor acces facil la diverse servicii și facilități în apropierea locuințelor lor.

Acest complex cultural-social este compus din două blocuri mari, primul dintre ele având apartamente pentru 430 de familii, în timp ce al doilea bloc va găzdui 152 de familii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.