Edilul capitalei a participat azi la ședința Comitetului de supraveghere al proiectului ,,MOVE IT like Lublin”

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat azi la ședința Comitetului de supraveghere al proiectului ,,MOVE IT like Lublin”, organizată în regim online. Proiectul reprezintă o inițiativă de dezvoltare durabilă a transportului public din municipiul Chișinău și este finanțat de Uniunea Europeană și realizat de Primăria Capitalei.

”La această ședință au participat atât reprezentanți ai municipalității, cât și reprezentanți din Polonia, în frunte cu Stanowski Krzysztof, director al Centrului de Cooperare Internațională, Primăria orașului Lublin, reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene și Unitatea de Implementare a Proiectului. În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele proiectului, cât și acțiunile viitoare ce urmează a fi întreprinse. Am mulțumit partenerilor pentru cooperare și susținerea oferită, ne bucurăm că avem posibilitatea să preluam experiența autorităților locale din Lublin, Polonia, datorită acestui proiect”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că Proiectul „MOVE IT like Lublin” prevede modernizarea și eficientizarea sistemului de transport public municipal prin preluarea celor mai bune practici europene în domeniu, precum și consolidarea capacităților instituționale ale autorităților locale din Chișinău.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.