Construcția unui teren de minifotbal în cartierul Poşta Veche este pe ultima sută de metri

Construcția unui teren de minifotbal în cartierul Poşta Veche este pe ultima sută de metri. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe stradela Studenților 7/1 din sectorul Rîșcani se desfăşoară lucrări de amenajare a terenului de minifotbal, care era într-o stare deplorabilă.

„Știu că locuitorii din preajmă au solicitat de mai multe ori ca acest teren să fie amenajat. Lucrările au presupus: nivelarea suprafeței terenului și a platformelor de terasament, așternerea unui strat de fundație din piatră, instalarea acoperirii de amortizare a terenului de minifotbal, instalarea gazonului artificial pe teren, instalarea porților de fotbal, montarea corpurilor de iluminat și montarea plasei în jurul stadionului

De asemenea, sunt spre finalizare lucrările de reconstrucție a două terenuri de basket din str. D. Rîșcanu 11 și din str. Grădinilor 58.

În derulare este şi proiectul municipal ce prevede lucrări de reconstrucție și reparație a 8 terenuri de sport din curțile blocurilor de locuințe”, a declarat edilul.

Primarul spune că lucrările de reparație includ următoarele adrese: str. Cetatea Albă 5; str. Cuza – Vodă 45; str. Salcâmilor 22/2; str. Nicolae Sulac 8; str. Matei Basarb 9/1; str. Miron Costin 10; str. Academiei 9/1; str. G. Latina 15/1.

Totodată, în acest an au fost executate lucrări de construcție și amenajare a terenurilor de fotbal pentru mai multe licee din capitală.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.