Primarul din Edineț agresează și bruschează un bărbat care își dorea să intre în sala în care Maia Sandu avea o întrevere (VIDEO)

Primarul din Edineț, Constantin Cojocari a fost filmat cum agresează și bruschează un bărbat care își dorea să intre în sala în care Maia Sandu avea o întrevere. Din imaginile video, se vede cum fostul primar PDM apucă un bătrân de haină și îl împinge spre ieșire, interzicându-i să se apropie, transmite sinteza.org.

Surse apropiate redacției ne-au comunicat că primarul Constantin Cojocari se pregătește să adere la Partidul PAS, ba mai mult, acesta deja se implică pe deplin în campania electorală a partidului condus din umbră de Maia Sandu. Totodată, sursele au specificat că migrarea spre PAS va avea loc după alegeri, pentru a nu ”denigra” imaginea Partidului Acțiune și Solidaritate cu foștii oameni din echipa lui Vladimir Plahotniuc.


Constantin Cojocari, în vârstă de 52 de ani, este primar al orașului Edineț deja al patrulea mandat consecutiv. Este pedagog de profesie, și, pe lângă activitatea de la primărie, predă limba română la un liceu din localitate.

Și-a început cariera politică în 2007, când a fost ales primar al orașului Edineț. În același timp, a acces, pe listele Partidului Democrat, în Consiliul Raional Edineț, însă a renunțat la mandat, în favoarea funcției de edil. La alegerile locale generale din 2011, Cojocari și-a păstrat mandatul de primar, fiind sprijinit tot de PDM. Tot în 2011 el a fost ales atât în Consiliul orășenesc, cât și în cel raional, dar a renunțat la calitatea de consilier ca și patru ani mai devreme. La scrutinul din 2015, Constantin Cojocari a câștigat cel de-al treilea mandat de primar al orașului Edineț, pe listele Partidului Democrat, la o diferență de 13 voturi față de contracandidatul său, reprezentantul Partidului Nostru.

Contactat de redacția Sinteza, acesta nu a venit deocamdată cu o reacție.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.