Zeci de cadavre descoperite în camioane frigorifice pe o stradă din New York

Zeci de cadavre au fost descoperite în camioane frigorifice în New York, după ce mai mulți oameni s-au plâns de mirosul din zonă, transmite stiridinmoldova.md cu referire la BBC.

Casa funerară Andrew T Cleckley din Brooklyn a închiriat mai multe camioane frigorifice și a depozitat aproximativ 50 de cadavre în ele. Un oficial citat sub anonimitate de New York Times a spus că depozitul frigorific al casei funerare se stricase.

Poliția a fost chemată la fața locului și a izolat zona. Ulterior, au fost văzuți muncitori în costume de protecție care mutau cadavrele.

Nu se cunoaște dacă aceste cadavre depozitate în stradă erau victime ale epidemiei de coronavirus, însă autoritățile și casele funerare se descurcă cu greu cu numărul mare de morți din statul New York, acesta fiind cel mai lovit de epidemie din SUA. Peste 18.000 de oameni au murit doar în orașul New York, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. În prezent, SUA a raportat peste 1 milion de cazuri de COVID-19, mai multe decât orice altă țară.

“Aveau cadavre în autoutilitare și în camioane”, a declarat proprietarul clădirii alăturate pentru New York Times. “Erau puse unele peste altele în saci, toate mașinile erau pline”.

Eric Adams, oficial local, a spus că alerta a fost dată de “trecătorii care au văzut scurgeri și un detectat un miros venind din camion”.

Prin lege, casele funerare trebuie să păstreze cadavrele în condiții speciale pentru a preveni infecțiile, până când ele sunt îngropate sau arse.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.