Voronin, întrebat ce era dacă la guvernare se afla Maia Sandu: Cea mai strașnică întrebare care ai pus-o

„Este cea mai strașnică întrebare pe care mi-ai dat-o”. Așa a reacționat președintele PCRM, Vladimir Voronin, când a fost întrebat ce se întâmpla cu țara noastră, dacă această criză era gestionată de guvernul condus de Maia Sandu. Liderul comuniștilor a criticat dur comportamentului PAS, care atacă guvernarea. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra, la postul de televiziune N4.

„E ușor să fii specialist în diferite domenii, să dai consultații, să critici… Văi, da tu ai venit ieri din drum, ai fost nimeni și azi tot nimeni te cheamă și tu te faci că stai în fotoliu, pe drept vorbind, fotoliul acesta de deputat nici nu îți aparține, aparține partidului. Da tu te faci deja fraier acolo în Parlament că ești mare specialist și te pricepi.

E groaznică întrebarea ce ai pus-o tu. Cea mai strașnică întrebare, care ai pus-o până acum în emisiune. Eu tot nu vreau să îmi imaginez ce ar fi fost, dacă era acum Maia Sandu prim-ministru și toți ceilalți.”, a declarat Voronin.

Totodată, Vladimir Voronin a spus că premierul Ion Chicu are o atitudine de profesionist și gestionează această criză cu „demnitate și cu sovesti”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.