Vino la festivalul medieval, în unul dintre cele mai pitoresti locuri din Moldova

Festivalului „Taurul Negru de Carbuna”, aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc pe 17 august în satul Carbuna, anul acesta fiind intitulat „Gloria Moldovei: Festivalul Taurul Negru de Carbuna” și este dedicat reconstituirii perioadei medievale, transmite stiridinmoldova.md.

Cu ajutorul costumelor și decorațiilor satul Carbuna va fi transformat într-un orășel medieval.

În acest an, pe lângă târgul tradițional de artizanat, pentru oaspeți este pregătit un program de divertisment atractiv. Cei prezenți la festival vor putea proba veșminte de cavaler și doamne din acea perioadă, iar iubitorii de lucruri noi vor putea practica tirul cu arcul. Pe cei mai mici vizitatori îi asteaptă ateliere tematice și jocuri sportive. Oaspeții festivalului îmbrăcați în stil medieval vor avea parte de o surpriză.

Pe scenă, în prestație live, oaspeții se vor delecta cu muzica barocco, iar seara îi așteaptă un fireshow în stil celtic.

Festivalul „Taurul Negru de Carbuna” a devenit deja principalul evenimet cultural al regiunii, unde oamenii sunt invitați să guste din istorie prin muzica, dans, mesteșuguri, culinărie, vinificație și multe altele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.