Video // O nouă provocare pentru Jason Statham care cucerește internetul

Celebritatăți din lumea întreagă au acceptat provocarea #bottlecapchallenge, pornită în mediul online de luptătorul UFC Max Holloway.

Bottle cap challenge este noua cucerire a tinerilor din întreaga lume, după drumul deschis de luptătorul UFC Max Holloway. Acesta fusese provocat de milionarul Errolson Hugh să desurubeze capacul unei sticle cu piciorul. Sportivul a trecut testul și a creat o misșcare de masă, iîn care s-au prins mii de oameni din toată lumea.

Actorul Jason Statham (51 de ani) a fost provocat, la rândul lui, și nu a stat pe gânduri. Cunoscut practicant de arte marțiale, Jason Statham și-a anunțat fanii că va da mai departe provocarea.

„Chestia asta a aterizat pe capul meu de la John Mayer, dar va merge rapid catre vreo doi prieteni pe care i-am vazut făcând flotari”, a scris actorul englez pe Instagram, numindu-i pe Guy Ritchie (regizor) și James Moontasri (luptător MMA retras din activitate).

James Moontasri nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns provocării lui Statham. Însă avem ceva dubii ca regizorul Guy Ritchie va reuși să desfacă o sticlă cu o lovitură de picior, din întoarcere.

Provocarea #bottlecapchallenge este deja un fenomen mondial. Mii de oameni din întreaga lume au postat pe conturile lor sociale filmulete în care le arăta tuturor abilitățile pe care le au.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.