VIDEO // Năstase, acuzații dure la adresa Maiei Sandu: Isterii și psihoze, alimentate zilnic, după plecarea noastră de la guvernare

Președintele PPDA, Andrei Năstase, iese cu un atac dur la adresa fostei colege din alianță, Maia Sandu. Liderul Platformei DA o acuză de căderea guvernului.

„Cât e de mare prețul plecării noastre de la guvernare. Sunt sigur că în Republica Moldova mai este suficientă rațiune, de a înțelege că dincolo de psihoze și isterii, alimentate zilnic, inclusiv de propagandiștii kgb-iști, dar și de ai noștri, sunt sigur că există rațiune să înțelegem cât de mult am pierdut odată cu plecarea de la putere și să nu mai admitem asemenea greșeli”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Săptămâna trecută, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, Năstase a declarat că asumarea de către Guvernul Sandu a răspunderii pentru Legea Procuraturii, fapt care a dus la demiterea fostului Cabinet de Miniştri, nu a fost agreată de partenerii externi ai Republicii Moldova.

„O spun cu toată responsabilitatea. Partenerii noști externi nu au acceptat actul de asumare ca modalitate de rezolvare a problemei. Asta din discuțiile cu ei, nu știu din alte părți. Din discuțiile cu ei am găsit multă dezamăgire”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis în data de 12 noiembrie 2019, prin moţiune de cenzură. Pentru demiterea Executivului au votat 63 de deputaţi PSRM şi PDM. Parlamentarii din Partidul ŞOR s-au abţinut.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.