VIDEO// L-au amenințat cu un cuțit și i-au luat telefonul sau cum se întorc datoriile la Budești

Doi tineri cu vârstele de 21 și 29 de ani, originari dintr-o localitate din r. Criuleni, în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost reținuți pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

Polițiștii au fost alertați prin intermediul serviciului unic 112, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, dom s. Budești, comunicând că a fost gresat și i-a fost sustras telefonul mobil. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Urmare a informațiilor acumulate de forțele de ordine a fost stabilit că indivizii au venit la victimă aceștia fiind în stare de ebrietate între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie, totodată tânărul fiind amenințat cu un cuțit. Totodată forțele de ordine au stabilit că tânărul se cunoștea cu indivizii, aceștia având un conflict mai vechi din cauza unor datorii.

Urmare a acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală făptașii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția. Anterior ei au fost judecați, iar unul din ei recent a fost eliberat din locurile de detenție.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar pentru fapta comisă, conform legislației ei riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.