VIDEO // Ion Ceban prevede reabilitarea integrală a trecerilor subterane din municipiul Chișinău

Programul de administrare a Captalei pentru 2019 – 2023, al candidatului la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, prevede reabilitarea integrală a trecerilor subterane din municipiu. Potrivit calculelor efectuate de Ceban și echipa sa, acest lucru este posibil dacă vor fi alocate anual câte 25 milioane lei în 4 ani.

«Observ că competitorii mei urmăresc atent campania noastră – asta mă bucură. Ei încearcă să ne critice și să ne imite, fapt care confirmă afirmația noastră că toți chișinăuienii sunt uniți de problemele Chișinăului. Azi în Chișinău sunt 20 de treceri subterane și cu mici excepții sunt într-o stare dezastruoasă. Dar aceste construcții au misiunea lor – traversarea securizată a drumurilor în zone cu trafic deosebit de activ, respectiv periculoase. Prin urmare oamenii sunt puși în situația de a alege or își riscă securitatea și chiar viața traversând drumul de asupra, or folosesc subterana nu mai puțin periculoasă.  Programul nostru de administrare pentru 2019 – 2023 prevede reabilitarea integrală a trecerilor subterane din capitală», a scris Ion Ceban, pe blogulsău .

Ion Ceban a mai spus că suma de 25 milioane poate fi alocată din bugetul municipal,  însă vor fi elaborate și proiecte de atragere a fondurilor de la partenerii de dezvoltare.

«Am făcut calcule exacte care arată că alocând anual câte 25 milioane lei în 4 ani vom reabilita toate subteranele din oraș. Suma de 25 milioane poate fi alocată din bugetul municipal, dar, vom elabora proiecte prin care vom atrage fonduri de la partenerii de dezvoltare», susține candidatul la funcția de primar al Capitalei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.