VIDEO // Încă o minciună de la ministrul Sănătății din Guvernul Sandu

Ministrul Sănătății din Guvernul Maiei Sandu, Ala Nemerenco, a fost prinsă cu o nouă minciună. Dovezile au fost prezentate de către deputatul PSRM, Vladimir Odnostalko într-un video publicat pe Facebook.

Potrivit înregistrării, la data de 28 mai 2020, în cadrul unei emisiuni la TV8, Nemerenco a declarat: “La 22 mai am văzut că Ambasada Poloniei, printr-o Fundație, a adus în Republica Moldova un număr de concentratoare de oxigen cu diferită capacitate: de un litru și de cinci litri, deci 10 de un litru și cinci de cinci litri. De ele e nevoie stringentă în spitalele noastre. La momentul de față, azi, nici unul din ele nu a ajuns la niciun spital”.

Totodată, la 22 mai 2020, directorului Fundației din Polonia, care a transmis aceste concentratoare a spus că are o colaborare bună cu Guvernul din Republica Moldova și că dispozitivele deja au ajuns la destinație.

“Aceste concentratoare de oxigen este un exemplu bun de colaborare bună dintre Organizația noastră și Minister. Pe calea asta vreau să-i mulțumesc colegii dvs. Ne bucură faptul că aceste concentratoare sunt distribuite în raioane, peste tot în R. Moldova, 30 de unități medicale din nordul țării și sudul țării au primit deja ieri sau azi dimineața și pentru noi este foarte important acest lucru”, a spus Tomasz Horbowski, directorul Fundației.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.