VIDEO // Caravana electorală a PDM a ajuns la Edineţ

Caravana electorală a PDM a ajuns la Edineţ. Democraţii le-au vorbit oamenilor din raion despre proiectele de dezvoltare economică, de creştere a veniturilor cetăţenilor şi instaurare a păcii sociale.

În comuna Hincăuţi, oamenii au abordat problema apei potabile. Ei au spus că în satele Clişcăuţi şi Poiana, din componenţa comunei, fântânile au secat în proporţie de 60%, iar apeduct şi canalizare nu este. Autorităţile locale au elaborat un proiect pentru a rezolva problema, dar, din lipsă de bani, acesta a rămas doar pe hârtie.

„Există un proiect care va fi naţional – „Apă bună pentru Moldova”. Va fi asigurată apă pentru fiecare locuitor şi pentru fiecare comună care necesită o astfel de revizuire”, a declarat Cristina Lesnic, candidatul cu numărul 19 pe lista PDM.

Cristina Lesnic a vizitat şi un cuplu de pensionari din Hincăuţi, care au fost toată viaţa profesori la şcoala din comună. Vârstnicii susţin că urmăresc cu atenţie activitatea Guvernului şi Parlamentului şi salută măsurile de protecţie socială a cetăţenilor, printre care acordarea ajutorului de Crăciun în valoare de 600 de lei, precum şi majorarea cu 10 la sută a pensiilor mici.

Şi candidatul PDM pentru circumscripţia nr. 3, deputatul Oleg Sîrbu, s-a aflat în localităţile raionului.

„Împreună cu colegii din guvernarea PDM, am ajutat la renovarea şi dotarea a 51 de unităţi de învăţământ din raion, precum şi la înnoirea parcului de ambulanţe. Azi avem 4 ambulanţe noi în Edineţ, iar în curând vor sosi şi altele. Vom continua să reparăm şcoli şi grădiniţe, vom continua să reparăm drumuri, să extindem iluminatul public”, a spus Oleg Sîrbu.

Caravana electorală a PDM va continua să meargă în localităţile ţării, pentru a comunica cu alegători. Democraţii şi-au propus să aibă un număr mare de întâlniri cu cetăţenii, pentru a le vorbi despre realizările guvernării şi planurile de viitor ale partidului.

Share this Post!

Related post

0 Comment