Vera Brejneva și-a șters toate pozele de pe instagram, în care apare alături de soțul ei

Interpreta și soțul ei au fost dintotdeauna un cuplu discret. Cei doi nu își afișează prea mult relația și publica poze împreună extrem de rar. Acum însă artista le-a șters definitiv, transmite stiridinmoldova.md.

Fanii au fost îngrijorați și au întrebat-o pe frumoasa blondină de ce a recurs la acest gest. Oare s-o fi despărțit cei doi? Vera s-a grăbit să liniștească spiritele, precizând că a șters pozele în care apare alături de Konstantin din grija pentru cei invidioși. `Nu vreau să-i enervez.”, a scris vedeta.

În timp ce unii admiratori i-au mulțumit Verei pentru sinceritate, alții au fost cam sceptici în privința motivului invocat de aceasta.

Amintim că Vera Brejneva a devenit celebră grație participării sale în proiectul Via-Gra. Ulterior aceasta a părăsit trupa, începând o carieră solo. În 2010 lansează hitul Lepestkami slez, alături de Dan Balan, iar în 2007 și 2012, Vera devine Cea mai sexy femeie din Rusia, conform revistei Maxim. Acum, artista este căsătorită cu producătorul ucrainean – Konstantin Meladze. Cei doi sunt împreună oficial de 4 ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.