Unde și când va fi deschis târgul școlar în acest an

Un iarmaroc școlar va fi deschis, și în acest an, în centrul capitalei. Piața improvizată va fi amenajată pe strada Mitropolit Varlaam, pe tronsonul dintre străzile Armenească și Bulgară, transmite stiridinmoldova.md.

Iarmarocul va fi deschis începând cu data de 15 august și până pe 14 septembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată, marți, de primarul general interimar, Adrian Talmaci.

Târgul va fi amenajat la inițiativa întreprinderii municipale „Piața Centrală”, se precizează într-un comunicat emis de Primăria Chișinău, menționează AGORA.md.

„La iarmarocul, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a achiziționa rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi. E de menționat că târguri școlărești vor fi amenajate și în sectoarele orașului, la propunerea preturilor de sector”, se mai arată în comunicat.

Un alt târg școlar va fi deschis, tradițional, la Centrul de Expoziții Moldexpo. Acolo, părinții vor putea găsi toate cele necesare pentru pregătirea copiilor pentru școală. Iarmarocul își va deschide ușile, la fel, pe 15 august. Se va închide însă pe 1 septembrie, mai devreme decât cel organizat de Primăria Chișinău.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.