Un tânar din sectorul Ciocana a comis două jafuri

Angajații serviciului de investigații a Inspectoratului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău, în urma măsurilor întreprinse, la data de 17 ianuarie, au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în capitală, fiind bănuit în comiterea a două jafuri comise în sectorul Ciocana. Ulterior, în cadrul măsurilor de investigații și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că tânărul prin aplicarea forţei fizice în mod deschis a deposedat doi tineri cu vârstele de 27 ani și 29 de ani de telefoane mobile, mijloace financiare, astfel cauzîndu-le un prejudiciu în sumă de 16 000 lei.

În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că a comis jafurile din lipsa de bani. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind atras la răspundere penală pentru furt şi jaf.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru jaf, iar tânărul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. Conform legislației penale în vigoare individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment