Un protestatar, către Popșoi, care flutură obraznic legitimația de deputat – să mă piș pe ea

Vicepreședintele PAS Mihai Popșoi a fost luat peste picior astăzi, de un participant la acțiunea de protest din fața sediului formațiunii. Acesta a fost criticat, după ce și-a făcut un obicei prost de a flutura legitimația de deputat, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Ei nu au curajul să vină să stea de faţă cu oamenii din ţara noastră. Ei nu se coupă cu lucruri importante, ei se ocupă cu show-uri, se uită la desene animate. Ei nu au nici insigne, ei iese cu nişte legitimaţii. Domnul Popşoi să se pişe pe legitimaţia lui de deputat. Voi umblaţi să vindeţi ţara. Nu ati avut niciodată un scop serios. Ruşine blocului ACUM, au venit pentru funcţii şi salarii. Este opinia şi poziţia mea personală. S-a văzut în perioada aceasta de timp ce acţiuni au facut ei, contrar voinţei cetăţenilor. Nu încercaţi şi manipulţai oamenii din ţară”, a menţionat un protestatar, fost lector universitar.

Manifestanții s-au îndreptat spre sediul PPDA, pentru a le reproșa deputaților conduși de Andrei Năstase  decizia de a sprijini un candidat socialist petru funcția de președinte al Parlamentului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.