Un moldovean din diasporă îndeamnă pe toți cei care revin acasă să achite polița medicală

Gheorghe Guidea, un moldovean care s-a stabilit cu traiul în Italia și activează în calitate de asistent sanitar, a venit cu un mesaj pentru diasporă. Bărbatul a explicat de ce conaționalii noștri, care revin în Republica Moldova, trebuie să-și cumpere polița de asigurare medicală.

“Dragi prieteni din diasporă, cei ce ați hotărât să vă întoarceți acasă în aceste momente dificile, VĂ ROG din suflet, achitați polița de asigurare medicală obligatorie. Aceasta nu reprezintă o aprobare a acțiunilor autorităților de la Chișinău, ci un suport pentru personalul sanitar din Moldova. Ei au nevoie de acest ajutor pentru a continua să-și facă datoria, inclusiv pentru a ne trata părinții”, a scris Gheorghe Guidea.

Precizăm că mesajul unui alt moldovean, care muncește în sistemul medical din România, a devenit viral pe internet. Bărbatul le-a dat în obraz reprezentanților din diasporă, care nu achită impozite la stat, dar au pretenții mari de la guvernare și vor să fie tratați gratuit în spitalele din Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.