Un milionar oferă 15.000 de lire sterline pentru cel care îi va seduce logodnica

Un milionar britanic pune la bătaie suma de 15.000 de lire sterline pentru bărbatul care îi pune la încercare fidelitatea viitoarei lui soții, transmite stiridinmoldova.md.

Bărbatul a apelat la site-ul HushHush.com și sub protecția anonimatului, a anunțat că oferta este valabilă până în octombrie, când ar trebui să aibă loc nunta.

Un milionar britanic excentric și paranoic, totodată, este dispus să arunce cu banii dacă îi este sedusă viitoarea soție până când o conduce în fața altarului. Bogătașul care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea a avut parte numai de devoratoare de bani și de profitoare de-a lungul vieții lui amoroase. Așa că a hotărât să îi pună la încercare fidelitatea logodnicei, înainte de a face marele pas.

15.000 lire sterline sunt puse pe masă pentru orice ispititor care arată bine, are păr facial și este în formă fizică bună, capabil să-i pună la încercare fidelitatea viitoare soții. Milionarul britanic a explicat în anunțul postat pe HushHush.com că are o relație amoroasă de mai bine de un an cu viitoarea lui soție. Însă a observat că ea devine din ce în ce mai nerăbdătoare să facă nunta și nici nu este de acord cu un contract prenuptial. Apelează la un șantaj sentimental, spunându-i că `nu o iubește destul, dacă îi propune așa ceva”.

Întreaga poveste pare inspirată din emisiunea de televiziune „Insula iubirii”, pentru că milionarul îi pune la dispoziție tânărului musculos (dispus să își lase barba) acces la un apartament de lux, bani de cheltuială și câteva mașini sport de peste 100.000 de lire. Aaron Harpin, fondatorul HushHush.com a declarat: „Evident, sperăm că atunci când persoana potrivită a fost găsită pentru rolul neobișnuit, nu va putea face logodnica clientului nostru să îl lase; nimeni nu vrea să vadă cuplurile despărțindu-se, mai ales atunci când urmau să se căsătorească”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.