Ultimele sondaje de opinie continuă să încingă spiritele între Andrei Năstase şi Maia Sandu

Ultimele sondaje de opinie, în care PPDA este surclasat de PAS, continuă să încingă spiritele între Andrei Năstase şi Maia Sandu. Liderul Platformei DA a făcut, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8, trimitere directă la precedentele alegeri prezidenţiale, atunci când Maia Sandu şi-a impus candidatura, făcând trimitere la scorul pe care îl acumula în investigaţiile sociologice şi care, în opinia lui Năstase, erau trucate.

“Această insistenţă cu sondajele îmi aduce aminte de anul 2016, atunci când aşteptam sondajele. Numai că atunci au venit cele care au trebuit să vină”, a declarat Andrei Năstase.

În opinia lui Năstase, “oamenii trebuie să aleagă oameni, nu pe cei care le recomandă candidaturile”, făcând trimitere concretă la candidatul susţinut de PAS în circumscrpţia Hânceşti, Olesea Stamate.

Anterior, şi vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, i-a luat peste picior pe cei de la PAS, pentru tendinţa de a manipula opinia publică prin intermediul sondajelor de opinie. În opinia lui Slusari, cele mai corecte sondaje sunt discuţiile cu oamenii.

„Între scrutine nu există mai bun sondaj decât discuții directe cu Oameni în piață. Acolo vin toți, indiferent de viziuni politice”, a scris Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

Alexandru Slusari s-a referit la dependenţa liderei PAS, Maia Sandu, de ratinguri şi în cadrul emisiunii “În centrul atenţiei”, de la Publika TV. „Trebuie să ne aşezăm şi să discutăm. Dacă fiecare deja îşi vede preşedinte şi zi şi noapte citeşte despre ratinguri şi spune: cum cu aşa rating poţi să nu participi la alegeri, atunci de ce noi ne pierdem timpul?”, a declarat Alexandru Slusari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.