Trei obiective pentru dezvoltarea modului sănătos de viață al efectivului MAI

Astăzi, 1 noiembrie, pe teritoriul blocului de studii al Academiei ”Ștefan cel Mare”, ce se află pe strada Sf. Vineri, 7, au fost date în exploatare 3 obiective pentru dezvoltarea modului sănătos de viață al efectivului MAI, transmite stiridinmoldova.md.

La eveniment a fost prezent Secretarul de Stat al MAI, Ianuș Erhan, rectorul interimar al Academiei ”Ștefan cel Mare”, Dinu Ostavciuc, Secretarul general al Federației Moldovenești din Moldova, Nicolai Cebotari, reprezentanții  autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI, precum și studenții Academiei.

Astfel, a fost edificat un teren de fotbal în are liber, construit în limitele standardelor recunoscute, prin utilizarea tehnologiilor moderne și a materialelor de calitate. La fel, a fost amenajat și teritoriul adiacent terenului de fotbal cu proiectarea pistei de alergări, reabilitarea parcului și a căilor de acces. De asemenea, a fost renovată sala sportivă în complex cu 2 vestiare cu câte un bloc sanitar, fiecare. Totodată a fost reparată și reconstruită o bucătărie-sufragerie, dotată cu mobilier și tehnică electrocasnică modernă.

Cheltuielile au fost suportate din bugetul Academiei ”Ștefan cel Mare”, Ministerul Afacerilor Interne acordând instituției un lot de inventar sportiv iar Federația Moldovenească de Fotbal a intervenit cu dotări și investiții.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.